2006-02-07

TACK!!

Tack, mina vänner, för gratulationer på min 55-årsdag. Tänk att det har gått ett helt år nu igen. Åren bara rinner iväg!!

Idag har vi verkligen tråkigt väder här på ön. Det kom snö igår och inatt. Det har även regnat litegrann, det är halt!! Nu fryser det på och tom hundarna känner av den skare som har bildats.

Jag stickar just nu på min alpackatröja i mörkt rosa. Den är jätteroligt att sticka trots att det bara är slätstickning. Stickar just nu ärm nr 2 och sedan vidtar att sticka oket. Modellen är ju efter Garnstudios basmönster och det ser ut att fungera jättebra. Jag tänker sticka en lite annorlunda halsringning. Tänkte göra ett hålvarv för att kunna trä i en snodd av den ljusare rosa mönsterfärgen. Mönsterfärgen har jag även lagt in i resårstickad mudd på ärmarna. Det ser faktiskt snyggt ut!! Tycker jag iaf.

1 kommentar:

Bim sa...

Hej där!
Antar att det du gör kommer att se urbra ut... Hrm, fick du dig en kamera i födelsedagspresent nu då... det blev ju ingen till julen... ;)
Hrm, 10 år då exakt... hm, känns det så, hahaha... Nu fattade du nog inte något... hrm, finns alternativ att tänka på... men jag har en tanke jag, :)
Må så gott... en Sjöbackabo på irrvägar ute på nätet... Kramis och önskemål om att snart få se det du tillverkar också... lite svårt ibland att tänka sig det bara, ;)