2006-01-01

Brutna nyårslöften


Det var det jag visste! Kunde inte låta bli godiset mer än några timmar. Har dessutom ätit kladdkaka med vispgrädde till eftermiddagsfikat.


Varför sägs det att människan blir mer förståndig med åldern? Det kan absolut inte gälla mig.


Däremot lovar jag på heder och samvete att jag har
stickat! Och det tänker jag fortsätta med en stund till idag.Hundarna har fått sin långpromenad(jag med förstås). Inte det bästa vädret men faktiskt riktigt skönt att få röra på sig efter snaskandet!

1 kommentar:

Bim sa...

Hej där!
Jaha, du käkade godis idag. Hm, men vem har sagt att allt måste slutas med på stubinen. Gör ett försök att låta bli, sockerbegäret är hemskt att komma ur. Jag har kommit så långt att när jag nu testade EN seg råtta under julen, ansåg jag det hemskt!!!
Och nyår med marängsviss, hua... Men, det innebär inte att man är kass för det... Man låter bli, när man är beredd... basta...
Men, en sak kan man inte vara utan, stickningen, hihihi... Själv ska jag färdigställa ett par eländessockor, från engelsk beskrivning, hua. Och ett par fingervantar. Sedan väntas mer garn komma in, hihihi... Och jag har hittat det Öländska garnet även här hos mig, :). Gissa vem som blev glad över att det var hemtaget, suck... nä... JIPPI, heter det kanske... eller suck, för man hade inte råd just då, hihihi...
Må så gott... en Sjöbackabo på irrvägar ute på nätet... kramis...